De beste service vanuit Paramaribo.

Bij DIRECT Klantcontact zijn wij de onmisbare partner voor ondernemers. Wij zorgen ervoor dat bedrijven kunnen schitteren in hun service, dankzij ons team van empathische professionals die 24/7 klaarstaan om de telefoon op te nemen. Onze medewerkers zetten zich elke dag in om hét verschil te maken en klanten een uitzonderlijke ervaring te bieden. Vanuit ons kantoor in Paramaribo leveren we de allerbeste klantenservice en laten zo een grenzeloze impact achter. Samen zorgen we voor klantcontact dat inspireert en bedrijven naar een hoger niveau tilt!

Solliciteer nu bij DIRECT Klantcontact!

Met jouw enthousiasme en oplossingsgerichte aanpak bezorg je klanten een glimlach via telefoon, e-mail of chat. Je bent een echte probleem oplosser en dat geeft jou energie!

Uren 16-40 uur uren per week
Uren Julianastraat 56, Paramaribo
Solliciteer DIRECT

Heb jij een passie voor het helpen en ontwikkelen van mensen? Als teamleider in Suriname maak jij het verschil! Jij zorgt ervoor dat jouw team elke dag een stap vooruit gaat, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Uren 32-40 uur uren per week
Uren Julianastraat 56, Paramaribo
Solliciteer DIRECT

Werken in een stukje Surinaamse historie.

Na jaren van succesvolle samenwerking met onze partners in Suriname, zijn we trots om onze allereerste eigen vestiging in Paramaribo te openen. Dit voelt als een natuurlijke stap, want in de tussentijd hebben we een hechte band opgebouwd met het land en de mensen. En we doen dit op een bijzondere plek: ons kantoor is gevestigd in een monumentaal pand aan de Julianastraat 56, het allereerste gebouw dat Stadsherstel Paramaribo heeft gerestaureerd. Dit prachtige initiatief zet zich in voor het behoud van Suriname’s unieke erfgoed, en wij zijn vereerd om deel uit te maken van deze rijke geschiedenis. In dit bijzondere pand kunnen wij onze missie met nog meer trots en toewijding voortzetten.

Meer weten over de geschiedenis van Julianastraat 56? Klik hier!

Persoonlijke benadering staat bij ons op één. Iedereen wordt gezien en moet blij zijn. Opdrachtgevers, klanten en onze mensen. Pas dan zijn wij ook tevreden.
Vanessa van Lente, HR-manager

Jij staat centraal.

Bij DIRECT Klantcontact vinden we het belangrijk dat jij iedere dag met plezier naar je werk gaat en doet waar je goed in bent. Daarom staan we altijd open voor gesprekken over jouw voortgang, doelen en wensen. Of je nu wilt doorgroeien, een idee hebt dat je wilt delen, of gebruik wilt maken van ons opleidings- of fietsplan – wij luisteren naar je! Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en het beste uit je carrière te halen. Carin, onze teamleider in Paramaribo, staat klaar om jou te ondersteunen en te helpen de beste versie van jezelf te worden terwijl je werkt bij DIRECT Klantcontact.

Ook iedere dag mensen blij maken? Bekijk dan onze vacatures en maak het verschil.
Solliciteer DIRECT
Bellen Bel DIRECT