Skip to content

Wij geloven in continue bereikbaarheid, ultieme flexibiliteit, direct resultaat en bovenal échte verbinding. Alleen door samen als team kwalitatief, empathisch en 24/7 klantcontact te bieden kunnen we ondernemers en merken naar een hoger niveau tillen. En zorgen we er samen voor dat Nederland klantvriendelijk(er) wordt. Samen hebben we één missie.

Navigeer snel naar

Een gezamenlijke klantcontact missie.

Als dé specialist in klantcontact helpen wij iedere organisatie in Nederland – groot en klein – om klanten te horen en te helpen met hun vraag. We zijn altijd daar. Bij zowel eenvoudige als complexe vraagstukken.

We bieden een luisterend oor, de nodige aandacht en altijd een snelle passende oplossing. We maken Nederland klantvriendelijk(er) en zorgen dat het land blijft draaien.

"We kunnen geen CV-ketels vervangen, maar bereikbaar zijn voor klanten en helpen wanneer er storingen zijn, dat kunnen we wel. Zodat iedere klant altijd gehoord en geholpen wordt.”
DIRECT Klantcontact directeur

DIRECT Klantcontact gaat voor direct klantcontact.

Direct Bereikbaar.

We zijn toegankelijk, laagdrempelig en een allemansvriend. En bovenal altijd bereikbaar voor iedere vraag of gunst. En met altijd bedoelen we ook echt 24/7, 365 dagen per jaar en de klok rond.

Direct Resultaat.

Doorgaan tot we gerustgesteld worden door de telefonische glimlach van onze klant. Onze missie is iedere klant de aandacht geven die ze verdienen én altijd een snelle passende oplossing aanreiken. Onze graadmeter daarin is de opluchting die we horen aan de andere kant van de lijn.

Direct Verbinding.

We halen het beste in elkaar naar boven en zijn elke dag net zo betrokken voor én met onze klanten. Empathie zit in ons DNA, dat betekent niet alleen in verbinding staan via de telefoon of een ander klantcontactkanaal. Dat betekent vooral dat we ons verbonden voelen met de mens en emotie aan de andere kant van de lijn.

Direct Flexibel.

We zijn met velen en helpen de hele dag door vele klanten met hun vragen. Dat betekent dat we een enorm aanpassingsvermogen hebben. We zijn buigzaam veren mee met iedere klantvraag. We zijn flexibel en dus multi-inzetbaar.

We zijn toegankelijk, laagdrempelig en een allemansvriend. En bovenal altijd bereikbaar voor iedere vraag of gunst.

Kunnen we je verder helpen? Neem contact op.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Back To Top