Skip to content

DIRECT Klantcontact op het ASM Student Festival!

Leestijd: 2 minuten

Vorige week vond de allereerste editie van het ASM Student Festival plaats. Een gratis festival voor studenten, waar gezelligheid, goede muziek, lekker eten en het werken aan je toekomst centraal staan. Een mooie primeur voor Arnhem, waar wij absoluut bij wilden zijn om eens een leuk gesprek aan te gaan met de studenten. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste en gezellige collega’s die ons team van klantadviseurs komen versterken! 

Onze HR-collega’s Vanessa en Roxanne zijn samen met klantcontact-toppers Job en Melissa naar het festival gegaan. Daar stonden ze in de Rabolounge: een verhoogd terras waar verschillende bedrijven studenten netwerkmogelijkheden bieden.

Job en Melissa hebben als ervaringsdeskundigen aan studenten uitgelegd wat het inhoudt om klantadviseur te zijn voor DIRECT Klantcontact. En dat is maar goed ook: klantcontact is écht een vak dat niet onderschat mag worden. Als klantadviseur help je mensen (soms letterlijk..) uit de brand en maak je iedere werkdag weer het verschil, voor iedere soort klant. Om daar een helder beeld van te krijgen, hebben Job en Melissa de studenten een voorbeeldscenario en script voorgelegd, zodat ze zich even als klantadviseur konden wanen. Naast het werk zelf te beschrijven, is er ook uitgelegd hoe onze organisatie in elkaar steekt. DIRECT Klantcontact kent collega’s van over de hele wereld en legt de nadruk op de mens. Dat betekent volop aandacht voor (persoonlijke) ontwikkeling, feestjes, flexibiliteit, en jou als individu. Omdat het festivalseizoen in aantocht is hebben alle studenten een vrolijke waaier meegekregen, die ondanks het minder mooie weer, bij velen in de smaak vielen. Hopelijk kleuren ze vele festivals binnenkort feloranje!

Naast het gesprek aan gaan in de Rabolounge, was er natuurlijk ook ruimte om te feesten en het festival terrein op te gaan. We vonden het een zeer geslaagde eerste editie van het ASM Student Festival kijken nu al uit naar volgend jaar!

Ook werken bij het gezelligste team van Arnhem?

Maak jij ook graag mensen blij? Bekijk dan onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Solliciteer DIRECT

Is empathie jouw tweede natuur, werk je graag met mensen en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal? Dan zijn we op zoek naar jou!

Back To Top