Skip to content
ASM Festival x DIRECT Service Groep stage in de avond 2023

Het DIRECT Zomerfeest vierden we op het ASM!

Laatste update op 5 oktober 2023 om 01:51 pm
Leestijd: 2 minuten

Van kantoor naar festivalterrein: we vierden het DIRECT Zomerfeest 2023 op het ASM Festival langs de Rijn! Wegens het grote succes van vorig jaar stonden onze collega’s dit jaar weer te swingen op het verhoogde terras in de ASM Business Lounge. Met het lekkerste eten en drinken en indrukwekkende artiesten zoals Anouk, Racoon en Son Mieux was een geslaagd feest gegarandeerd. Zo maakten we onze eigen hit van de zomer! Om deze memorabele dag te kunnen herbeleven, hebben wij een spetterende ASM Aftermovie laten produceren door Amar Productions. Deze vind je hier! Kom jij ook werken bij DIRECT Klantcontact?

DIRECT Zomerfeest op het ASM Festival

''Heerlijk feesten onder het genot van een hapje, drankje, goede muziek en de leukste collega's: de perfecte cocktail voor een fantastische dag!''

Mike van Haarlem, Teamleider

Festival kiekje!

Collega's DIRECT Service Groep op het ASM Festival 2023

Een festival kiekje mag natuurlijk niet ontbreken. Van links naar rechts schitteren onze lieftallige collega’s: Renée, Isabel, Roxanne, Bianca, Vanessa en Madelon. Maar deze dames zijn lang niet de enige toppers die werken bij DIRECT Klantcontact. We werken met een grote diverse groep aan enthousiaste collega’s (waaronder ook genoeg mannen 😉 ). Benieuwd naar wie er nog meer bij ons werken? Ontdek dan ons team!*

"Gezellige mensen, een goede sfeer, lekkere muziek: een feest om niet te vergeten!"

Renée van Putten, Systeem- en projectmanager

*Dit is slechts een deel van ons team met 150+ fantastische collega’s.

Ook werken bij het gezelligste team van Arnhem?

Naast het blij maken van onze klanten hechten wij ook veel waarde aan het werkplezier van onze collega’s. Daarom organiseren wij regelmatig leuke uitjes om zo nu en dan stoom af te blazen en samen herinneringen te maken! Bekijk hier onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie. We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Solliciteer DIRECT

Is empathie jouw tweede natuur, werk je graag met mensen en heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal? Dan zijn we op zoek naar jou!

Back To Top