Skip to content

Welke plannen je ook hebt met je carrière, bij DIRECT Klantcontact kan je een vliegende start maken met jouw loopbaan. We zijn van mening dat je leert door het gewoon te doen. En dit vormt dan ook meteen de rode draad door onze werk- en opleidingstrajecten. Terwijl je wordt opgeleid, kan jij de theorie alvast in de praktijk uitvoeren.

Navigeer snel naar

Coaching gesprekken.

Wij werken in een open cultuur. Daarom proberen wij ook direct feedback, tips en tops met elkaar te bespreken. Dit alles om het beste uit onszelf te halen en zo resultaatgericht mogelijk bezig te kunnen zijn. Voor alle klantcontactmedewerkers geldt dat er coaching gesprekken worden gevoerd. Om de vier weken worden alle klantcontactmedewerkers gecoacht door zijn of haar coach.

Je dient je voor te bereiden door enkele eigen gesprekken terug te luisteren. Ook eventuele klachten, je werktijden en de voortgang van jouw kennis van de klanten worden met je besproken. Tijdens deze coaching gesprekken is er ook ruimte om je ambities en mogelijkheden te bespreken.

“Ik geloof in het doorgeven van kennis. Omdat ik hier al een tijdje werk heb ik al veel meegemaakt en opgelost."

Maar hoe klein of groot een probleem ook is, ik deel het structureel altijd met mijn directe collega’s. Samen worden we slimmer.

Management klantcontact

We luisteren naar jouw ambities.

Bij ons krijg je volop mogelijkheden om zelf de touwtjes in handen te houden als het gaat om jouw carrière. Dit betekent dat we graag luisteren naar jouw ambities en persoonlijke doelen. Met aandacht voor wie je bent en wat je doet en kan, begeleiden én coachen we je zo goed mogelijk. Zolang jij met plezier naar je werk gaat en je energie krijgt van wat je doet, weten wij dat je bij ons op je plek zit.

"De medewerkers van DIRECT Klantcontact kenmerken zich als ontzettend betrokken. Het hart zit altijd op de goede plek."

Helga van den Bosch, Senior Klantcontactmedewerker

Helga

De voordelen van werken en leren.

  • Je kunt werkervaring opdoen: er is geen betere plek om ervaring op te doen, dan op een werkplek waar je gelijk ook van alles leert en in de praktijk mag brengen.
  • Je leert specifieke vaardigheden: alle nieuwe vaardigheden die je leert, kun je direct toepassen op je werk.
  • Je ontvangt gewoon een goed salaris: terwijl je werkt word je opgeleid en gecoacht door onze teamleiders. En je ontvangt gewoon salaris terwijl je jezelf ontwikkelt. Win – win!
  • Je krijgt persoonlijke begeleiding: voordat je gaat werken en leren, word je vaak gekoppeld aan een zogeheten buddy. Deze helpt je met je opleiding én werk, zodat alles soepeltjes verloopt.

Kom je er niet uit? Wij helpen graag verder.

Direct antwoord

Binnen 24 uur antwoord

Binnen 1 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Binnen 5 min. antwoord

Back To Top